Публикувано на

Изключително издръжливи – тиганите Contrast Procoat

Дълбокият тиган с керамично покритие Contrast Procoat дава възможност за задушаване и пържене на разнообразни меса, риби и зеленчуци. Подходящ е за добавяне на сосове и създаване на оригинални ястия, съдържащи множество съставки, за приготвяне и на китайски ястия. Серията Contrast Procoat е с ненадминато покритие Ilag Xera Dur ® Non Stick, което улеснява приготвянето на най-трудните гозби на висока температура и с минимално количество мазнина. Тиганите са снабдени с керамично покритие с изключителна твърдост. Благодарение на приложените технологии, тиганите са устойчиви на въздействието на високи температури и на захабяване. Керамичното покритие не позволява на храната да залепне. Всички съдове от тази серия са с “full induction” дъно, позволяващо още по-бързото готвене на индукционни котлони.

Издръжлив дълбок тиган CONTRAST PROCOAT за специални задачи

Специалното незалепващо покритие Ilag Xera Dur ® Ceramic Non Stick, подсилено с керамична смес ще осигури лесно приготвяне на храната без опасност тя да залепне. Благодарение на технологията Xerogel ®, използвана в покритието, дълбокият тиган от тази серия е издръжлив и устойчив на изтъркване. Това е продукт за тези, които готвят често и ценят качеството, солидността и издръжливостта. Алуминиевите тигани са безопасни по време на готвене, защото не съдържат вредни субстанции. Освен това, дълбоките тигани с керамично покритие Contrast Procoat се почистват много лесно на ръка. Тиганът е с дебело дъно, което осигурява равномерното разпределение на температурата и гарантира възможността за ползване на всякакъв вид котлони.

Особеност на тази серия е пълното използване на потенциала на индукционните котлони, благодарение на дебелото дъно с вграден алуминиев диск, което пък води до още по-бързо приготвяне на ястията. Благодарение на anti-slip дръжките Soft Touch можем да пренасяме дори много тежък съд.

Тиганите от тази серия се предлагат в две разновидности – традиционни тигани в три размера, както и дълбоки тигани в два размера.