Условия за ползване

Представените в сайта продукти са разпределени в категории, в зависимост от предназначението и начина си на ползване.

Категория “За банята”

За всеки продукт можете да намерите информация по отношение на това как се захранва, в какви цветове и размери се предлага. Приложена е и информация за мощностите, начините на свързване на конкретния продукт, както и неговите технически спецификации и рисунки, в случай, че такава информация е достъпна. Там, където е възможно е представена и 3D визуализация на продукта.

За всеки продукт можете да видите базовата му цена, представена с и без ДДС, като това е цена за най-малкият размер и най-евтин цвят от модела. За всички останали цветови разновидности и размери на даден модел е посочена сума (с ДДС), която добавена към базовата цена (с ДДС), формира крайната цена.

Можете да се обръщате към Терма БГ ЕООД на посочените контакти, когато:

  • искате да получите консултация по отношение на подбиране на отоплителен уред, съобразен със спецификите на Вашето помещение,
  • искате да направите поръчка на вече избрана конфигурация,
  • сте избрали отоплителен уред, но не знаете как да подберете арматурата или аксесоарите за него,
  • искате да Ви бъде монтиран вече избраният от нашия асортимент отоплителен уред,
  • искате да направите рекламация в случай на дефект на Вашия уред.

Продуктите от категория “За Банята” са публикувани под формата на каталог, чрез който да се информирате за предлаганите разновидности на всеки от тях и да направите първоначалният си избор.

Поръчка на лира за баня/радиатор можете да направите, чрез формата ни за контакт, по мейл или по телефона. Всяка поръчка, направена по мейл и чрез контактната ни форма се потвърждава от наш представител. Независимо от начина, по който сте избрали да направите поръчката си, по време на приемането и нашият консултант ще уточни с Вас:

  • размерите на помещението Ви, както и негови отличителни белези – вид, наличие на прозорци и врати, наличие на изолация, наличие на външни стени и т.н.,
  • вида инсталация и начина, по който искате да бъде захранван отоплителният уред,
  • вида нагревател, както и неговите характеристики, в случай че сте избрали електрически радиатор или такъв от смесен тип,
  • размерите на отоплителния уред спрямо вече снетата характеристика на помещението,
  • цвета или покритието, което сте избрали,
  • аксесоарите, които могат да Ви бъдат необходими – арматура, подходяща за модела, както и всякакви допълващи аксесоари – закачалки и т.н.
  • гаранционните срокове и сроковете за доставка,
  • данните за фактура.

При така наличната информация, се изготвя индивидулна оферта за всеки Клиент, при приемането на която се издава проформа фактура.

Към момента плащането на поръчаната стока се извършва по банков път, с авансово плащане от 50%. Останалите 50% са дължими при пристигане на стоката и преди доставката до Клиента.

Клиентът може да види на живо мостри на нашите отоплителни уреди и нагреватели преди поръчката, на посочения адрес в “Контакти”, както и готовият продукт след получаването му от Производителя.

Поради спецификата на продуктите, а именно разнообразието от модели, размери и покрития, държаните наличности са минимални. По отношение на самите отоплителни уреди срокът за производство е ок. 10 работни дни, а срокът за доставка още 10-15 дни след производството.