Публикувано на

Конкурс за дизайнери

Международен конкурс за архитекти, проектанти и студенти

С радост информираме, че колегите от Terma Sp. z o.o. са поканени да си сътрудничат с марката Tubądzin в TUBĄDZIN DESIGN AWARD, полски производител на керамични плочки. През Януари 2020 започва новото издание на конкурса TUBĄDZIN DESIGN AWARD, на който Terma Sp. z o.o. е партньор. Двете марки непрестанно се фокусират върху високото качество и дизайна от световно равнище.

Terma Sp. z o.o. непрекъснато се стреми да предлага дизайнерски продукти. В нашата оферта ще намерите над 100 модела радиатори/лири, всеки от които може да бъде завършен в един от 250-те цвята, които ще намерите в нашата палитра.

Каним Ви да участвате в конкурса за проектиране на интериори за бани, всекидневни и други пространства, използвайки радиаторите/лирите на Терма. Файловете с 3D изображенията на радиаторите можете да намерите тук (секция Libraries).

След всеки от трите етапа на конкурса, ще бъдат раздадени награди, а именно нашите радиатори – модели Vivo със закачалка Happy, Stand, Lukka, Vipera, Simple и Easy. За победителя в конкурса Terma Sp. z o.o. е подготвила ваучери за произволен модел радиатор от офертата си. Това, разбира се, не е единствената награда.

Повече за конкурса можете да разберете на сайта на Tubądzin.

На Вашето внимание е нашето предложение за дневна с плочки Tubądzin Monolith и нашият радиатор Cyklon V.