Публикувано на

Новите цветове на радиатори за баня

В началото на есента, подготвяйки се за новият отоплителен сезон, Терма въвежда девет нови цвята в палитрата си. Шест от новите цветове имитират истинските метални покрития, получени в резултат на химични или електрохимични процеси. Надяваме се да оцените тези цветове като атрактивни и с тяхна помощ да можете да създадете авантюристичен дизайн, избирайки нашите радиатори.

АНОДИРАНИ ЦВЕТОВЕ

Предлагаме четири модерни анодирани оттенъка, наподобяващи ефекта, който се получава в процеса на анодиране на алуминия. Анодираните радиатори с покритие от боя се характеризират с хетерогенни цветове, които се насищат в зависимост от интензитета и ъгъла, под който пада светлината в помещението.

Anodic Black (ABC) Anodic Brown (ABN) Anodic Malachite (AMT) Anodic Saphire (ASP)

СВЕТЪЛ МЕД

Нова версия на медта, в по-светъл оттенък (прахово покритие), имитиращ по-естественото покритие на светлия металик. Предметите с медно покритие са най-предпочитаните аксесоари в интериорния дизайн през последните няколко сезона. Медният цвят на радиаторите позволява да се запази логическата взаимовръзка в дизайна, когато се ползват медни фитинги в интериора.


Bright Copper (BCO)

НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА (Inox)

Ново, прахово покритие, имитиращо неръждаема стомана (Inox). Това е добра алтернатива на галванизирания хром, по-достъпна по отношение на цената, както и покритие, което може да се приложи на всички модели радиатори, а не само на определени, които са подходящи за хромиране.


Inox (INO)

ЧЕРЕН ХАМЕЛЕОН

Ново покритие, което отговаря на най-новите цветови тенденции в интериорният дезайн. Magic Pearl е вариация на черното и в зависимост от ъгъла на падане на светлината и нейният интензитет, могат да се появят зелени и лилави отблясъци.


Magic Pearl (MPR)

ЧЕРЕН КРОКОДИЛ

Нова версия на предходно изтегления цвят Black Crocodile.


Black Crockodile New (BLN)

ВДЪХНОВЕНИЕ ОТ КАМЪНИТЕ

Последното предложение е цвят, имитиращ камък. Кварцът е отговор на текущите тенденции в интериорния дизайн, търсещи вдъхновение от природата.


Quartz (QUA)

Всички нови предложения са резултат от процеса на прахово боядисване.


Tune VWD; Magic Pearl (MPR)


Alex; Anodic Black (ABC)


Angus H; Anodic Saphire (ASP)


Lukka; Anodic Brown (ABN)