За нас

Терма БГ ЕООД се специализира в продажбата на висококачествени продукти за баня и кухня.

За банята

В сайта можете да намерите отоплителни уреди, както за вашата баня, така и за всяко едно помещение от дома. В допълнение, предлагаме контролери за управление на тези уреди, както и богата гама от аксесоари за баня. Сред многообразието на отоплителни тела можете да намерите както изчистени и модерни лири, така и радиатори с ретро дизайн и същински произведения на изкуството. Всеки от продуктите е изработен в строго съответствие с международните норми за безопасност, като същевременно отговаря и на директивите  за качество на Европейския Съюз. Терма БГ ЕООД е вносител на полската марка радиатори и лири за баня Terma Heat. При нас можете да намерите и нагреватели на друга полска марка – HeatQ.

Стремежът ни е да предлагаме продукти от най-високо качество, така че да задоволим и най-взискателните потребители. Уверени сме, че асортиментът, който предлагаме на Вашето внимание е както надежден, така и естетически издържан.

Всички продукти, които предлагаме са фабрично нови и доставени в оригинална опаковка, както и придружени със сертификат за екплоатационни показатели, декларация за съответствие, гаранционна карта и инструкция за употреба (където има такава). В описанието на всеки продукт на сайта можете да намерите гаранционният му срок. Също така, към всеки продукт има приложен pdf файл, съдържащ информация за техническите му характеристики, размери, чертежи за монтаж и други. В допълнение на това можете да отправите запитване за цена на всяка вариация на даден продукт. В случай на необходимост от допълнителна информация, оставаме на разположение на посочените контакти.

За кухнята

Терма БГ ЕООД се специализира в продажбата и на висококачествени стоки за бита – за хранене и приготвяне на храна. В електронния ни магазин можете да намерите продукти на ”Gerlach S.A.” , както и Polskie Fabryki Porcelany “Ćmielów” i “Chodzież” S.A. –полски производители с дългогодишни традиции.  Всеки от продуктите е изработен в строго съответствие с международните норми за безопасност, като същевременно отговаря и на директивите  за качество на Европейския Съюз.

С продуктите зя кухнята, които предлагаме, се стремим да предоставим на българският потребител възможност да се наслади не само на вкусно приготвена храна, но и да изпита удоволствие от консумирането ѝ, използвайки качествени и красиви аксесоари.

Всички продукти, които предлагаме са фабрично нови и доставени в оригинална опаковка, както и придружени с гаранционна карта (където има такава).

В сайта можете да намерите продуктите разпределени в категории, да намерите необходимата информация по отношение на гаранционни условия, общи условия за ползване, покупка, доставка и връщане, както и статии в нашият блог, свързани с храненето, приготвянето на храна и отоплението (във връзка с горепосочената гама продукти).

В случай на транспортен или друг вид дефект можете да се обърнете към нас за рекламация. Всяка информация е важна за нас, затова бъдете максимално изчерпателни. Гаранционните условия можете да намерите в отделна секция.

Задължителна информация съгласно чл.4 от Закона за електронната търговия и Закона за защита на потребителите: 

  1. „ТЕРМА БГ“ ЕООД – Доставчик;
  2. Седалище и адрес на управление: България,област София (столица), община Столична, гр. София 1220, район Надежда, ж.к. ТОЛСТОЙ, бл. 60, вх. Б, ет. 4, ап. 29;
  3. Адрес за упражняване на дейността и адрес за отправяне на жалби от потребители: България,област София (столица), община Столична, гр. София 1220, район Надежда, ж.к. ТОЛСТОЙ, бл. 60, вх. Б, ет. 4, ап. 29.
  4. Данни за кореспонденция: България,област София (столица), община Столична, гр. София 1220, район Надежда, ж.к. ТОЛСТОЙ, бл. 60, вх. Б, ет. 4, ап. 29, тел.: 0988868582, Електронна поща: [email protected];
  5. Вписване в публични регистри: Търговски регистър към Агенция по вписванията ЕИК203890420;
  6. Вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри“ с идентификационен № 431430.
  7. Регистрация по Закона за данък върху добавената стойност № BG 203890420.

Органи осъществяващи  надзор

Комисия за защита на личните данни:
Адрес: гр. София, София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2, Център за информация и контакти – тел. 02/91-53-518, Приемна – работно време  9:00 – 17:30 ч.,
Електронна поща: [email protected], Интернет страница: www.cpdp.bg

Комисия за защита на потребителите:
Адрес: 1000 гр.София, пл.”Славейков” № 4А, ет.3, 4 и 6,  тел.: 02/933 0565, факс 02/9884218, телефон на потребителя: 0700 111 22,
Интернет страница: www.kzp.bg;

Комисия за защита на конкуренцията:
 България , София 1000, бул. “Витоша” №18, Телефон за информация и сигнали: 02 935 62 22, Деловодство  (02) 935 61 13, Факс: (02) 980 73 15,
Интернет страница: www.cpc.bg,  Електронна поща: [email protected]